Velkommen til landskabsmaleren Peter Witt

Menu

Landskabsmaleren Peter Witt

Atelier Witt 2012

Peter Witt der er kunstmaler, fik for nylig den glædelige meddelelse, at han er blevet tildelt et legat på 40.000 kroner.
Legatet modtager han fra Solar fonden, som har besluttet at fortage en udlodning i form af et rejselegat, til påskønnelse af hans kunstneriske virke, - Det var en stor overraskelse og ære for mig at blive tildelt legatet fra Solar fonden, jeg blev kontaktet, ved en opringning fra bestyrelsen. Få dage efter modtog jeg et brev og et bevis fra fondens advokat om, at jeg var blevet tildelt  legatet, siger Peter Witt. Legatet åbner op for mange spændende muligheder.
Min stor forventning er at kunne opholde mig i Toscana og Provence området i en længere periode med mulighed for fordybelse og inspiration til nye værker i områdets forskellighed i landskab og farver.
 

Art Danmark 2010

Peter Witt er blevet med indehaver af galleriet som udstillings leder
Art Danmark beliggende Gallerierne shopping centeret Hillerød. Peter Witt har siden 2010 haft til opgave at planlægge udstillingerne i galleriet for mange af de kunstnere som anmoder om udstilling i galleriet. Ud over at være udstillingsarrangør, er publiceringen af galleriets kunstnere en af de mange arbejdsopgaver der også varetages af kunstneren,
Der afholdes ferniseringer for mere end 40 kunstnere om året
Den først kommende lørdag i hver måned
Fernisering kl. 13 -15
Peter Witt malerier er også præsenteret i galleriet
Galleriet der har åbent hverdage: 14 -18 / Lør. 11 -15


Publikums Favorit 2008 Gilleleje Kunstfestival

Witt på toppen igen i Gilleleje. Peter Witt i selskab med en anden af udstillerne, Ditte Forchammer, Hillerød, foran et af Witts flotte oliemalerier..
Den populære afstemning om årets publikums-favorit på Kunstfestivalen i Gilleleje satte Ramløse-kunstneren Peter Witt på toppen. 700 deltog i afstemningen, og den viste at Witts oliemalerier fortsat er i publikums smag. Han har tidligere toppet i Græsted Rotarys festival.

 

 
Art Domain Gallery Leipzig 2009 Tyskland

Landscapes 2005 International Art Exhibition, Ferrara/Italy
· 29 october - 06 november 2005

·

Estense Castle - Imbarcadero Rooms


 

Batik Art Group Barcelona Spain 2005
ctober 21st to November 9th.

O
Batik Art Groups er en samslutning af, gallerier, kunstkritiker og kurator med 30 års historie i kunst verden. Hvis formål er at fremme ny kunst fra hele verden.
Mrs Witt: Vi vil gerne inviterer dig til at deltage i vores årlige udstilling. Vores kunstner komite, vil gerne tilbyde dig en plads i vores stand til en fælles kolitiv udstilling i vores galleri i Barcelona, Spanien, “Sala Barna”

    
Atelier Witt galleri 1986-1996 Ramløse

Peter Witt afhænder sit galleri i året 1996. Efter 10 år som kurator, udstillingsarrangør og galleri ejer. Galleriet fik i gemmen åerne stor anerkendelse i både ind og udlandet og var medvirkende til fine udstillinger til kunstner som var tilknyttet galleriet.Udnævnelse af årets Ramløseborger 2003

Valget er i år faldet på Peter Witt Carlsen.
Peter får prisen for, at havde oprettet et velfungerende
Galleri i vores lille by.
Galleriet er blevet berømt vidt omkring og har skabt aktivitet og liv midt i byen.
Med de skiftende udstillinger har Peter skabt en lille kulturperle i vores nærområde. . Derudover har vi i Peter fået en meget dygtig lokal
kunstmaler, som ser og bruger vores nærområdes herlighedsværdier i sin kunst og det er jo dejligt. Vi ved at Peters liv, det sidste års tid, ikke har været nemt, grundet sygdom. Men vi vil gerne på bestyrelsens vegne, ønsker dig alt godt fremover og håber at denne lille erkendtlighed vil være et lyspunkt på vejen. Ramløse Borgerforening på bestyrelsens vegne Rita Nemming.